florbal

FLORBALOVÝ TURNAJ

Hranice, 17.11.2018

Dům dětí a mládeže Hranice ve spolupráci s Gymnáziem Hranice připravilo pro mládež nejen z kroužků DDM florbalový turnaj. Turnaj byl určen pro neregistrované starší žáky do 15 let. 

Olomoucká základna má téměř 90 členů a nebylo těžké poskládat alespoň jeden silný tým. Na turnaji bylo přihlášeno 8 družstev - Tovačov, Olomouc, DDM Hranice, Gymnázium Hranice A a B, Struhlovsko Hranice, ZŠ 1. Máje a SVČ Včelín z Bystřice. Turnaj byl rozdělen na dvě tabulky, kde hrál každý s každým a potom se hrálo o umístění.

Nakonec se sešlo 11 kluků z florbalových kroužků 4 a 5, a tak mohli klidně střídat celou čtverku. Hrálo se 4+1 brankař po dobu 8 minut. V základní tabulce jsme skončili druzí (jedna výhra, jedna prohra a jedna remíza). A při postupu do finále jsme prohráli 2:0 s Gymnáziem A, které nakonec vyhrálo turnaj. V posledním zápase o 3. místo jsme bohužel také prohráli 1:0 se ZŠ 1. máje a obsadili tak čtvrtou příčku.

Zázemí v Hranicích bylo perfektní a přišlo se podívat i pár rodičů. Děkujeme DDM Hranice za organizaci a také všem zúčastněným a za perfektní reprezentaci DDM a budeme se těšit na další společné turnaje.

 
Aleš Pátek