lyzovani

SOBOTNÍ LYŽOVÁNÍ

únor 2018

Tři únorové sobotní výjezdy na lyže pro zájemce z řad veřejnosti. 

Autobusem jsme dojeli do tří vybraných středisek v Jeseníkách. Každou sobotu jsme lyžovali v jiném středisku. Pro děti byli zajištěni instruktoři, doprava a malá svačinka. Po rozdělení do družstev jsme jezdili celý den. Jezdili s námi i rodiče, kteří si také dobře zalyžovali.

10.2.2018 – Nasvštívili jsme ski areál Vernířovice, kde jsme předtím nikdy nebyli. Sjezdovka byla široká, lyžování bez front. Pro začátečníky malý vleček zdarma, oběd pro celodenní skipas za 50Kč. Ideální podmínky, doporučujeme. Zalyžovali jsme si perfektně, začátečníci už odpoledne jezdili na malém vleku sami.

17.2.2018 – Lyžovali jsme v areálu Čerťák v Malé Morávce. I zde bylo málo lidí. Nejvíce lidí kolem 11 hodiny dopoledne, po polední pauze jsme jezdili skoro sami. Zdejší čtyřsedačková lanovka byla příjemná, svah ideální pro rodiny s dětmi, nám se tady moc líbilo a dobře jsme si to užili.

24.2.2018 – Jeli jsme až za Bruntál do skiareálu Annaberg, kde nám letos nevyšlo krásné jarní počasí, ale sněžilo a foukalo celý den. Sjezdovka byla sice téměř prázdná, ale jako poslední výjezd jsme si to tak nepředstavovali. Nicméně jsme statečně lyžovali a bojovali s počasím až do odpoledních hodin.

Výjezdy se povedly a budeme se těšit napříště.

 Aleš Pátek