lyzovani

SOBOTNÍ LYŽOVÁNÍ

únor–březen 2019

Na zimu jsme připravili tři sobotní výjezdy na lyže pro zájemce z řad veřejnosti. 

Autobusem jsme dojeli do tří vybraných středisek v Jeseníkách. Každou sobotu jsme lyžovali někde jinde. Pro děti byli zajištěni instruktoři, doprava a malá svačinka. Po rozdělení do družstev jsme jezdili celý den. Jezdili s námi i rodiče, kteří si také dobře zalyžovali.

23.2.2019 • Navštívili jsme ski areál Vernířovice. Sjezdovka byla široká a lyžování bez front. Pro začátečníky byl k dispozici malý vlek zdarma. Podmínky byly ideální a tento areál můžeme doporučit. Zalyžovali jsme si perfektně a začátečníci už odpoledne jezdili na malém vleku sami.

2.3.2019 • Jeli jsme až za Bruntál do skiareálu Annaberg, kde nám letos nevyšlo krásné jarní počasí, ale dopoledne byla mlha a sníh byl velmi přimrzlý. Sjezdovka byla téměř prázdná a děti to nakonec dobře zvládly.

9.3.2019 • Poslední výjezd jsme naplánovali do areálu Karlov. I zde bylo málo lidí, počasí totiž nebylo nejlepší – občas pršelo, občas foukal vítr a sněžilo. Areál má několik sjezdovek, zdejší čtyřsedačkové lanovky byly příjemné. Svahy jsou ideální pro rodiny s dětmi, nám se tady moc líbilo a dobře jsme si to užili.

Výjezdy se povedly a budeme se těšit napříště.

 Aleš Pátek