medveduv_pohar

MEDVĚDŮV POHÁR

Poděbrady, 12.10.2019

Medvědův pohár – Dětský trojboj je otevřený závod pro děti a mládež v dětském trojboji (závod složený z překážkové opičí dráhy, suchého slalomu a jízdě na kole nebo odrážedle).

 

V areálu přírodního koupaliště Poděbrady se za krásného babího léta sešlo 150 závodníků. Malí i velcí závodníci museli absolvovat 3 disciplíny:

O konečném umístění rozhodovalo celkové pořadí z jednotlivých disciplín. Byly vyhlášeny dvě extra ceny a to nejmladší závodník a „nejrychlejšího opičáka" v opičí dráze.

Hudba a zkušený komentátor společně s rodiči vytvořili perfektní závodní atmosféru, která motivovala malé sportovce ke skvělým výkonům. Vyhlášení výsledků bylo hned po dojetí posledního závodníka. Diplomy, medaile a ceny obdrželi první tři v každé kategorii. Kategorie byly ještě rozděleny na kluky a holky. Vyhlášeni však byli všichni a nikdo neodešel s prázdnou, každý účastník získal nějakou drobnou cenu.

Zajímá vás jak závod v jednotlivých kategoriích dopadl? Prohlédněte si výsledkovou listinu.

Pokud si chcete prohlédnout všechny fotky, které pro nás z akce nafotil David Alfred, navštivte naši galerii na Zoneramě. Třeba se tam najdete. 

Reportáž ze závodu odvysílala i Česká televize. 

Devátý ročník byl náročný, jak pro organizátory, tak pro zázemí. Letos jsme se poučili z minulých chyb a výsledky jsme ihned psali do sdílené tabulky do počítače. Výsledky byly téměř okamžitě. Také jsme rozdělili závod na mladší a starší kategorie, takže nebylo v areálu tolik lidí a mohli jsme tak rychle odbavit mladší, vyhlásit je a pak se plně věnovat straší kategorii, kde už bylo závodníků trochu méně. Připravili jsme se tedy dobře, celkově se akce vydařila, ale víme, že zlepšovat se dá vždycky a také tímto směrem půjdeme do příštích let. Děkujeme za hojnou účast, za pomoc s organizací a finanční zajištění.