tabor_noc

OKULTNÍ ZÁSAHOVÁ JEDNOTKA

1.–12.7.2022

Již od dávných dob stráží naši zemi tajná organizace, založená samotným Karlem IV. Vždyť kdo by neznal pověst o rytířích ukrytých v hoře Blaník, co vyjedou na pomoc zemím českým v hodině nejtemnější? Právě za touto pověstí ukrýváme se my – kdysi rytíři, dnes agenti Okultní Zásahové Jednotky.  

Naše poslání? Chránit národ český i celý zbytek světa před hrozbami, jež snaží se k nám proniknout z Velkého neznáma. Ať už jsou to přízraky, nevysvětlitelné záhady, či tajuplné artefakty prastarých civilizací – Okultní zásahová Jednotka přináší světlo všude tam, kde temnota snaží se zahalit pravdu. 

Stát se členem Okultní Zásahové Jednotky je šlechetné rozhodnutí. Rekruty do řad našich agentů však vždy vybíráme sami. Kdo chtěl by se vydat na cestu rytířství a stát se okultním agentem, musí nejprve projevit své fyzické, mentální a duševní schopnosti, by dokázal, že je na toto poslání zralý. Pamatujte přitom: základní ctností každého agenta O.Z.J. je, aby se nezaleknul toho, čemu na první pohled nerozumí; ba právě naopak, aby mu každé tajemství bylo výzvou k odhalení.