deskove_hry

TISKOVÉ ZPRÁVY

Informace a zprávy o činnosti Domu dětí a mládeže Olomouc, určené zejména pro média

Jarní prázdniny s DDM Olomouc

Olomouc, 05.02.2021Přestože jsou prostory Domu dětí a mládeže Olomouc v těchto dnech tiché a chybí zde obvyklý ruch dětí z kroužků a dalších akcí, které se zde obvykle konají, připravili jeho zaměstnanci pro zájemce z řad veřejnosti několik tipů na trávení volného času o jarních prázdninách.

„Můžete se zúčastnit Karnevalu na dálku nebo soutěže O krále osmisměrek", uvedl Radek Ježowicz z DDM Olomouc a ještě dodal: „Zajímavé odměny jsme připravili pro ty, kteří nám pošlou originální sportovní video nebo fotky".

Volně přístupná je i zahrada na Janského ulici. Je tam připravena Ptačí motanice – hra, která účastníky seznámí s našimi zimními ptáky. Od Vánoc se tam pořád ještě schovávají i zahradní skřítci. Jejich úkryty mohou děti hledat a zakreslovat do mapky, která je u vchodu. V areálu na 17. listopadu zase můžete pomoci zatoulaným zvířátkům zpátky na jejich farmy.

DDM Olomouc ale připravil i tipy pro pozorování v přírodě, on-line výstavu svých lektorů a další zajímavé aktivity. Aktuální nabídku najdete vždy na stránce www.ddmolomouc.cz/akce.

Komu by to ještě nestačilo, může si prohlédnout i další tipy pro volný čas na, které pracovníci olomouckého Domu dětí a mládeže průběžně doplňují na webu www.ddmolomouc.cz/tipy.

Radek Ježowicz
propagace@ddmolomouc.cz
731 444 443

Ilustrační fotografie – on-line výstava 21+ (kliknutím na fotku se otevře v plné velikosti):

autor_petra_vaculíková autor_šárka_marxová_kvochová autor_vladimír_janek

 

Videoprezentace výstavy lektorů a přátel DDM Olomouc:

  

Pro další informace, fotografie nebo logo DDM Olomouc kdykoliv kontaktujte oddělení vnější komunikace: Radek Ježowicz (propagace@ddmolomouc, 731 444 443).

Dům dětí a mládeže Olomouc je jedním z největších zařízení pro volný čas dětí, mládeže i dospělých v Olomouci. Každý rok umožňuje veřejnosti realizovat své kulturní, technické, sportovní i přírodovědné zájmy ve více než 150 kroužcích, provozuje Informační centrum mládeže a organizuje řadu příležitostných akcí a dětských táborů. DDM Olomouc nabízí „volný čas na přání pro všechny" na třech pracovištích – 17. listopadu 47, Janského 1 a Rožňavská 21.