badmintonove_soustredeni

TISKOVÉ ZPRÁVY

Informace a zprávy o činnosti Domu dětí a mládeže Olomouc, určené zejména pro média.

Podzimní prázdniny s DDM Olomouc byly nabité

Olomouc, 31.10.2022Školákům skončily podzimní prázdniny a ti, kteří je strávili s olomouckým Domem dětí a mládeže, na jedné z několika připravených akcí, se rozhodně nenudili.

„Na podzimní prázdniny chystáme každoročně různorodé akce a nejinak tomu bylo i letos", uvedl Radek Ježowicz z DDM Olomouc a dodal: „Nebylo sice nejkrásnější babí léto, ale účastníkům našich akcí to vůbec nevadilo."

Ti, kteří chtěli sportovat, měli na výběr – mohli trénovat na Badmintonovém soustředění, které probíhalo na Mile, nebo navštěvovat příměstský sportovní tábor. Ten byl doplněn také o návštěvu Herního klubu se stovkami deskových her a Minizoo s četnými akvárii a terárii.

Ti, kteří rádi tvoří, mohli dát své fantazii a dovednostem prostor v podzimní textilní dílně. Vyzkoušeli si malbu na hedvábí, ale třeba také práci s vlnou.

Milovníci přírody vyrazili na několik dnů na Drahanskou vrchovinu a prožili prázdniny plné dobrodružství a poznávání přírody na turistické základně v Ochoze u Konice.

Radek Ježowicz

propagace@ddmolomouc.cz • 731 444 443  
oddělení  vnější komunikace DDM Olomouc

Ilustrační fotografie  (kliknutím na fotku se otevře v plné velikosti):

Podzimní prázdniny  Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny   Podzimní prázdniny  

Pro další informace, fotografie nebo logo DDM Olomouc kdykoliv kontaktujte oddělení vnější komunikace: Radek Ježowicz (propagace@ddmolomouc, 731 444 443).

Dům dětí a mládeže Olomouc je jedním z největších zařízení pro volný čas dětí, mládeže i dospělých v Olomouci. Každý rok umožňuje veřejnosti realizovat své kulturní, technické, sportovní i přírodovědné zájmy ve více než 150 kroužcích, organizuje řadu příležitostných akcí a dětských táborů, školní soutěže MŠMT a provozuje lyžařskou půjčovnu. DDM Olomouc nabízí „volný čas na přání pro všechny" na třech pracovištích – 17. listopadu 47, Janského 1 a Rožňavská 21.