deskove_hry

TISKOVÉ ZPRÁVY

Informace a zprávy o činnosti Domu dětí a mládeže Olomouc, určené zejména pro média

Jarní prázdniny s DDM Olomouc

Olomouc, 15.02.2023 –Neseďte o jarních prázdninách doma a svůj volný čas si náležitě užijte. Dům dětí a mládeže Olomouc nabízí na výběr hned z několika možností – připravil jeden pobytový a tři příměstské tábory!

Mezi tradiční akce DDM Olomouc patří lyžařský pobyt dětí od 7 do 15 let. Tentokrát se bude konat v hotelu Avalanche v Dolní Moravici. Jedná se o týdenní pobyt na horách, kde děti lyžují pod dohledem instruktorů a připraven je i bohatý doprovodný program.

Ostatní akce, které DDM Olomouc pořádá, jsou příměstské tábory s nejrůznější tematikou, které budou probíhat od pondělí 27. února. Pod názvem Zimní příměstský tábor je připraven převážně sportovní program v Olomouci a okolí. Budeme si hrát a sportovat v tělocvičně, půjdeme sáňkovat, bruslit, lyžovat a vyzkoušíme i běžky. Budeme i vyrábět a hlavně si užívat prázdniny! Veškeré potřebné vybavení se dá i zapůjčit.

Jarní prázdniny mohou být pro někoho na sněhu a pro jiného jen ve městě. Volný týden se dá strávit i Pod pirátskou vlajkou. Účastníci se vydají do světa dobrodružství a fantazie a spolu s piráty každý den vyplují za novými zážitky.

Pouze dvoudenní je Jarní výtvarný ateliér. Na tomto tvořivém setkání si tentokrát vyzkoušíme grafické techniky linoryt a suchou jehlu.

Jak zaplnit dětem čas o jarních prázdninách záleží na rodičích. Pro lehčí výběr DDM Olomouc připravil několik možností, ze kterých si může vybrat každý. Přihlášky, podrobnosti, ale i další zajímavé akce najdete na  www.ddmolomouc.cz/akce.

Radek Ježowicz

propagace@ddmolomouc.cz
731 444 443

Ilustrační fotografie (kliknutím na fotku se otevře v plné velikosti):

jarni_prazdniny jarni_prazdniny jarni_prazdniny jarni_prazdniny jarni_prazdniny jarni_prazdniny 

 

Pro další informace, fotografie nebo logo DDM Olomouc kdykoliv kontaktujte oddělení vnější komunikace: Radek Ježowicz (propagace@ddmolomouc, 731 444 443).

Dům dětí a mládeže Olomouc je jedním z největších zařízení pro volný čas dětí, mládeže i dospělých v Olomouci. Každý rok umožňuje veřejnosti realizovat své kulturní, technické, sportovní i přírodovědné zájmy ve více než 150 kroužcích, provozuje Informační centrum mládeže a organizuje řadu příležitostných akcí a dětských táborů. DDM Olomouc nabízí „volný čas na přání pro všechny" na třech pracovištích – 17. listopadu 47, Janského 1 a Rožňavská 21.